Vadbe v maju

Pozdravljeni, zaradi nastale situacije s COVID-19 je NIJZ sprejela odločitev, da je lahko od ponedeljka, 3.5., na posameznih vadbah lahko prisotnih 10 oseb. Ker težko naredimo selekcijo, smo se ponovno odločili za ONLINE prijavo na posamezno vadbo. Na spodnji povezavi se lahko vpišete za posamezni termin vadbe. Za vsako vadbo je na voljo 10 mest. Prvih 10 vpisanih ima tako v primeru večjega števila oseb na vadbi prednost pred ostalimi.

KAKO POTEKA PRIJAVA:

1. Obiščite spletno povezavo: https://www.picktime.com/tvdpartizan

2. Izberite lokacijo kjer se vadba izvaja, nato vadbo in na koncu še željeni termin. Pri vsakem terminu je označeno koliko mest je še na voljo

3. Vnesite svoje pravo ime in priimek, da bodo lahko vaditelji preverili, kdo je vpisan na vadbo. Priporočamo, da vnesete tudi svoj email in/ali telefonsko številko. Tako vas bo vaditelj v primeru odpadle vadbe ali pa morebitne okužbe z covid-19, na posamezni vadbi, lahko naknadno kontaktiral.

4. Kliknite gumb Rezervirajte. Če niste vešči z internetom, lahko vaditelju javite svojo prisotnost na določeni vadbi preko drugega načina (osebno, preko telefona ali emaila) in vas bo vpisal namesto vas. Enako velja, če ste se na termin vpisali in kasneje ugotovili, da se vadbe ne boste mogli udeležiti. Tudi v tem primeru sporočite vaditelju, da odstrani vašo rezervacijo in tako sprosti mesto za druge.

Naslov

  • Zalarjeva 10
    1353 Borovnica

Kontakt

  • 041/538 730
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Urniki

Telovadnica OŠ prenesi
Telovadnica TVD prenesi