ČASTNA ČLANICA: Vera Celarc

Včeraj je bil na redni letni skupščini društva, prvič v zgodovini društva, podeljen naziv: ČASTNA ČLANICA. Prejela ga je gospa Vera Celarc. 


Vera Celarc je članica TVD Partizan Borovnica z najdaljšim stažem. Rodila se je 9. 1. 1941 na Dolu pri Borovnici. S trinajstimi ali štirinajstimi leti se je vključila v pionirsko sekcijo in od takrat je stalna članica TVD Partizana.

Z orodno telovadbo se je aktivno ukvarjala med letoma 1955 in 1964 kot tekmovalka v okviru partizanskega mnogoboja. V sezoni 1964/65 je opravila tečaj vaditeljice za pionirke in mladinke in od takrat dalje je skrbela zanje v okviru TVD Partizana Borovnica. Z njimi je tekmovala in nastopala na številnih izletih po vsej Sloveniji. S svojimi mladinkami je nastopila tudi na Zveznem zletu športnih društev Partizan v Beogradu. Leta 1973 je prevzela funkcijo tajnice društva, od leta 1977 pa je vodila tudi blagajno društva. Po upokojitvi je vodila sekcijo upokojencev.

Vse do danes je ostala aktivna članica društva in je še vedno članica nadzornega odbora. S svojim delom je pripomogla, da je društvo eno najbolj aktivnih organizacij v občini Borovnica.

Naslov

  • Zalarjeva 10
    1353 Borovnica

Kontakt

  • 041/538 730
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Urniki

Telovadnica OŠ prenesi
Telovadnica TVD prenesi